Æggewrap med parmaskinke

ÆGGEWRAP MED PARMASKINKE

Opskrift

  • 3 æg
  • 2 skiver parmaskinke

– til 1 person


Basen i opskriften er æg og parmaskinke.

Herefter handler det om at lade fantasien flyde frit.

Se nederst mine forslag til wraps. 😊

Slå dine æg ud i en skål. Pisk det godt sammen med en gaffel.

Kom det på en pande ved middelvarme 4-6 ud af 9. Din æggewrap en færdig når den lige har sat sig og kan komme af panden uden det flyder – ca. 5 min på panden.

Kom din parmaskinke på din æggewrap mens den er på panden, således skinken bliver blød.

ÆGGEWRAP MED PARMASKINKE

⭐️

Rødkål – Cherrytomater – Brændte Skalotteløg – Parmesanost – Mozzarella – Avocado – Pesto – Basilikum

⭐️

Kålmix, Cherrytomater – Syltede rødløg – Avocado – Revet Cheddarost – Sriracha Spicy Mayo

⭐️

Våresalat – Asparges – Avocado -Cherrytomat – Vesterhavsost – Mandler – Olivenolie


ÆGGEWRAP MED PARMASKINKE
ÆGGEWRAP MED PARMASKINKE

Skriv et svar