
Æggewrap med parmaskinke
ÆGGEWRAP MED PARMASKINKE
Opskrift
- 3 æg
- 2 skiver parmaskinke
– til 1 person
Basen i opskriften er æg og parmaskinke.
Herefter handler det om at lade fantasien flyde frit.
Se nederst mine forslag til wraps. 😊
Slå dine æg ud i en skål. Pisk det godt sammen med en gaffel.
Kom det på en pande ved middelvarme 4-6 ud af 9. Din æggewrap en færdig når den lige har sat sig og kan komme af panden uden det flyder – ca. 5 min på panden.
Kom din parmaskinke på din æggewrap mens den er på panden, således skinken bliver blød.
ÆGGEWRAP MED PARMASKINKE
⭐️
Rødkål – Cherrytomater – Brændte Skalotteløg – Parmesanost – Mozzarella – Avocado – Pesto – Basilikum
⭐️
Kålmix, Cherrytomater – Syltede rødløg – Avocado – Revet Cheddarost – Sriracha Spicy Mayo
⭐️
Våresalat – Asparges – Avocado -Cherrytomat – Vesterhavsost – Mandler – Olivenolie




Related

T-bone med kryddersmør
Du vil muligvis også synes om

Safranrisotto med tigerrejer
9. april 2018
Pizza med mortadella, rødløg og rucola
13. april 2023