Avocado,  Hverdag

Bagel med kylling og bacon

Bagel med kylling og bacon

Opskrift

Kylling:

  • 1 hel kylling
  • 1 pakke bacon
  • 4 bagels (mine er købt i Super Brugsen)
  • 2 avokado
  • Babyspinat
  • Helmans Mayo

Tomatsalsa:

  • 15 cherrytomater
  • 1 håndfuld persille
  • 1/2 rødløg
  • 1/2 tsk sambal oelek chilisauce

Krydderi til kyllingen:

  • 1 citron
  • 5 fed hvidløg
  • 1 øl
  • Timian
  • Olie
  • Salt og peber

Start med at krydre kyllingen med olie, timian og salt og peber. Skær citronen i kvarte og kom det indvendig i kyllingen sammen med hvidløg. Jeg bruger webers kyllingeholder, hvor jeg hælder ca. 1/2 øl ned i.

Kom den i oven på varmluft 235 grader i 15 minutter. Herefter sættes den på varmluft 180 grader i 45 minutter ekstra.

Steg bacon.

Tomatsalsaen laves ved at skære dine tomater i små tern, rødløg og persille hakkes fint. Til sidst smages det til med chilisaucen.

Mos dine avokado.

Tag kyllingen ud og lad den stå og trække.

Herefter pilles den og skæres i små stykker.

Dine bagels skal have 180 grader på varmluft i ovnen.

Der burde være lidt kylling tilovers, som evt. kan bruges til en lækker kyllingesalat dagen efter. 😊

Kom alle ingrediensen i dine bagels, og du er klar til at spise.


Bagel med kylling og bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *