
Bresaola Salat
Bresaola Salat
Opskrift
Bresaola Salat
1 pakke bresaola (65 gram)
30 gram babyspinat
10 gram bredbladet persille
6 cherrytomater
3 asparges
1 skive rød spidskål
1 avocado
Estragon aioli
2 æggeblommer
1/2 tsk sennep
1/2 tsk hvidvinseddike
1 dl raspolie
1/2 lime
Estragon
– til 2 personer
Bresaola salat
Skyld babyspinat og persillen og kom det op i en skål. Hak cherrytomater fint, og asparges groft. Ved det sammen med salaten og evt. lidt limesaft.
Hak lidt rødkål og bland og det med salaten.
Kom det på tallerken, og placer bresaola og avocado som vist på billederne.
Estragon aioli
Pisk æggeblommer med sennep, eddike, salt og peber. Når massen bliver fed, tilsættes olien lidt ad gangen og pisk indtil olien er optaget og aiolien har den ønskede konsistens.
Hak din estragon fint, eller kom den i en blender. Herefter røres det i din aioli sammen med limesaften.
Smag til med salt til sidst.



Related

Oksemørbrad med selleripure
Du vil muligvis også synes om

Nutella Souffle
13. januar 2018
Spaghetti Cabocado
26. november 2017