Lækkersulten

Browniemuffins med hindbærflødeskum

Browniemuffins med hindbærflødeskum

Opskrift til 18-20 stk muffins

Muffins

Hindbærflødeskum

  • 200 gram frosne hindbær
  • 1 vaniljestang
  • ½ dl sukker
  • 3 blade husblas
  • 2,5 dl piskefløde

Muffins

Hak chokolade groft.

Smelt smørret sammen med det hakkede chokolade i en gryde på svag varme.

Lad det herefter køle af.

Pisk æg og sukker til en luftig masse

Sigt forsigtigt mel og kakao i massen.

Vend det forsigtig i æggemassen.

Vend den afkølede chokoladeblanding i massen.

Hæld dejen op i muffinsformene, så det dækker ⅔ af formen

Bag kagerne ved 150 grader i 20 min.

Hindbærskum

Kom dine husblas i koldt vand i ca. 10 min.

Flæk vaniljestang og skrab vaniljekornene ud.

Kom både vaniljekorn og stangen i gryden sammen med hindbær og sukker.

Bring det i kog og lad den simre i 10 min.

Pres husblassen fri for vand og tilsæt den til hindbærmassen.

Si massen igennem en sigte over i en skål, så hindbærkernerne bliver siet fra.

Kom hindbærsaften i køleskabet til det er kølet ned til stuetemperatur.

Pisk fløden til let skum.

Rør gradvist hindbærsaften i flødeskummet.

Stil hindbærflødeskummet på køl.

Når hindbærmassen er kold sætter det sig og kan kommes i en sprøjtepose.

Pynt kagerne med hindbærskummet og kom evt. pynt på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.