
Browniemuffins med hindbærflødeskum
Browniemuffins med hindbærflødeskum
Opskrift til 18-20 stk muffins
Muffins
- 250 gram smør
- 170 gram mørk carletti mørk chokolade
- 4 æg
- 250 gram sukker
- 150 gram hvedemel
- 3 spsk kakao
Hindbærflødeskum
- 200 gram frosne hindbær
- 1 vaniljestang
- ½ dl sukker
- 3 blade husblas
- 2,5 dl piskefløde
Muffins
Hak chokolade groft.
Smelt smørret sammen med det hakkede chokolade i en gryde på svag varme.
Lad det herefter køle af.
Pisk æg og sukker til en luftig masse
Sigt forsigtigt mel og kakao i massen.
Vend det forsigtig i æggemassen.
Vend den afkølede chokoladeblanding i massen.
Hæld dejen op i muffinsformene, så det dækker ⅔ af formen
Bag kagerne ved 150 grader i 20 min.
Hindbærskum
Kom dine husblas i koldt vand i ca. 10 min.
Flæk vaniljestang og skrab vaniljekornene ud.
Kom både vaniljekorn og stangen i gryden sammen med hindbær og sukker.
Bring det i kog og lad den simre i 10 min.
Pres husblassen fri for vand og tilsæt den til hindbærmassen.
Si massen igennem en sigte over i en skål, så hindbærkernerne bliver siet fra.
Kom hindbærsaften i køleskabet til det er kølet ned til stuetemperatur.
Pisk fløden til let skum.
Rør gradvist hindbærsaften i flødeskummet.
Stil hindbærflødeskummet på køl.
Når hindbærmassen er kold sætter det sig og kan kommes i en sprøjtepose.
Pynt kagerne med hindbærskummet og kom evt. pynt på.



Related

Pestostænger i butterdej

Frittata
Du vil muligvis også synes om

Bøf Stroganoff
25. juni 2017
Ricotta Rigatoni
30. oktober 2017