Bucatini Beef

Bucatini Beef

Opskrift:

  • 250 gram bucatini spagetti
  • 350 gram oksekød i strimler
  • 2 rødløg i smalle både
  • 2 fed hvidløg, knust og finthakket
  • 200 gram bacontern
  • 1/4 liter fløde
  • 1 rød pepperfrugt, finthakket
  • 75 gram babyspinat
  • ½ citron, saft og skal
  • 100 gram pinjekerner, ristet
  • Parmesanost, fintrevet
  • 1 spsk. Paprika
  • 2 dl grøntsagsbouillon

Bucatini Beef

Bucatini er en tyk spagetti type med et hul i midten. Navnet kommer fra Italien hvor buco  betyder hul.

Pastaen bruges specielt meget i byerne Lazio og Rom.

Rist bacon på panden. Lad det dryppe af på køkkenrulle.

Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydre det med salt, pepper og paprika.

Steg det hurtigt på panden, et par minutter. Tilsæt løg og hvidløg, et par minutter mere og så rød pepper til sidst.

Hæld 2 dl bouillon på retten og lad det simre i 10 minutter.

Hæld fløden ved og pres citronsaft ned i.

Giv det et opkog, og lad det stå på mellem varme i 10 minutter.

Kog din bucatini efter anvisning.

Når retten er ved at være klar, steges pinjekerne. Spinaten skylles godt og kommes i retten på panden.

I et fad kommes bucatini ned i bunden. Retten hældes over, og vendes rundt.

Derefter bacon, pinjeker og til sidst citronskal.

Vend servering rives frisk parmesan ost over retten.

Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef
Bucatini Beef

Skriv et svar