Hverdag

Chicken Gurkemeje

Chicken Gurkemeje

Opskrift

Marinade

2 fed hvidløg

3 spsk Gurkemeje

1 spsk Ingefær, revet

1 spsk Citronsaft

1 spsk Hvidvinseddike

3 spsk Olivenolie

1 knivspis Chili pulver

1 tsk Salt

Chicken Gurkemeje – resten

500 gram kyllingfilet

50 gram Smør

1 fed Hvidløg

1 tsk Paprika

1 dl Hønsebouillon

1 spsk Koncentreret tomatpuré

1 dåse kokosmælk

1 porre

1 rød pepper

– til 4 personer


Chicken Gurkemeje

Lav marinaden ved at blande det hele ned i en skål.

Skær kyllingen i tern, og kom det sammen med marinaden.

Lad det trække i 1/2 times tid.

Kyllingen steges på panden og når det har fået farve tages det til side.

Porre skæres i tynde ringe og pepper hakkes fint.

Smøret kommes på panden, porre og pepper sauteres i et par minutter.

Tomatpuré, hvidløg og paprika tilsættes og røres rundt et minuts tid.

Herefter bouillon og kokosmælk.

Lad det simre 5-10 minutter til saucen bliver dejlig tyk og cremet.

Serveres med ris, der er vendt i limesaft og evt. persille til pynt.

Chicken Gurkemeje
Chicken Gurkemeje
Chicken Gurkemeje
Chicken Gurkemeje
Chicken Gurkemeje
Chicken Gurkemeje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.