
Chicken Gurkemeje
Chicken Gurkemeje
Opskrift
Marinade
2 fed hvidløg
3 spsk Gurkemeje
1 spsk Ingefær, revet
1 spsk Citronsaft
1 spsk Hvidvinseddike
3 spsk Olivenolie
1 knivspis Chili pulver
1 tsk Salt
Chicken Gurkemeje – resten
500 gram kyllingfilet
50 gram Smør
1 fed Hvidløg
1 tsk Paprika
1 dl Hønsebouillon
1 spsk Koncentreret tomatpuré
1 dåse kokosmælk
1 porre
1 rød pepper
– til 4 personer
Chicken Gurkemeje
Lav marinaden ved at blande det hele ned i en skål.
Skær kyllingen i tern, og kom det sammen med marinaden.
Lad det trække i 1/2 times tid.
Kyllingen steges på panden og når det har fået farve tages det til side.
Porre skæres i tynde ringe og pepper hakkes fint.
Smøret kommes på panden, porre og pepper sauteres i et par minutter.
Tomatpuré, hvidløg og paprika tilsættes og røres rundt et minuts tid.
Herefter bouillon og kokosmælk.
Lad det simre 5-10 minutter til saucen bliver dejlig tyk og cremet.
Serveres med ris, der er vendt i limesaft og evt. persille til pynt.



Related

Pariserbøf

Naansteak
Du vil muligvis også synes om

Kyllingelår med grøntsager og kartofler
18. december 2017
Mørbradschnitzel
14. januar 2018