
Chokolade Cookies
Chokolade Cookies
🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Opskrift
- 110 gram sukker
- 140 gram brun farin
- ½ tsk vaniljesukker
- 145 gram smør
- 1 æg
- 250 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 200 gram grofthakkede mørk chokolade
- 20 gram hakkede hasselnødder
– til 16 cookies
Chokolade Cookies
Pisk sukker, farin, vaniljesukker og smør sammen til en ensartet masse.
Det tager ca. 5-7 minutter.
Tilsæt æg og pisk langsom 2 minutter.
Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens du pisker langsomt.
Når hele melblandingen er kommet i hælder du chokolade og hasselnødder i dejen og blandes på det langsommeste niveau på din køkkenmaskine.
Kom dejen på køl minimum 2 timer, eller længere tid dog max 24 timer.
Tag dejen ud og rul den til kugler svarende til 50 gram stykket.
Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir – husk at der skal være afstand imellem så omkring 5-6 cookies pr. omgang.
Bages i forvarmet ovn ved alm. varme på 175 grader i 16 minutter
Tag cookies ud og lad dem afkøle i 15-30 minutter.
Serveres med et dejlig koldt glas mælk eller til kaffen.




Related

Culotte Sous Vide
Du vil muligvis også synes om

Bøf Stroganoff
25. juni 2017
Avocado – 7 gode råd
4. september 2019