Chokolade Cookies

Chokolade Cookies

🍪🍪🍪🍪🍪🍪

Opskrift

  • 110 gram sukker
  • 140 gram brun farin
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 145 gram smør
  • 1 æg
  • 250 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 200 gram grofthakkede mørk chokolade
  • 20 gram hakkede hasselnødder

– til 16 cookies


Chokolade Cookies

Pisk sukker, farin, vaniljesukker og smør sammen til en ensartet masse.

Det tager ca. 5-7 minutter.

Tilsæt æg og pisk langsom 2 minutter.

Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.

Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens du pisker langsomt.

Når hele melblandingen er kommet i hælder du chokolade og hasselnødder i dejen og blandes på det langsommeste niveau på din køkkenmaskine.

Kom dejen på køl minimum 2 timer, eller længere tid dog max 24 timer.

Tag dejen ud og rul den til kugler svarende til 50 gram stykket.

Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir – husk at der skal være afstand imellem så omkring 5-6 cookies pr. omgang.

Bages i forvarmet ovn ved alm. varme på 175 grader i 16 minutter

Tag cookies ud og lad dem afkøle i 15-30 minutter.

Serveres med et dejlig koldt glas mælk eller til kaffen.


Chokolade Cookies
Chokolade Cookies
Chokolade Cookies
Chokolade Cookies

Skriv et svar