Hverdag

Chopped chicken taco

Chopped chicken taco


Opskrift til 3-4 personer

  • 400-500 gram kyllingefilet
  • 2 stk. peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 6 mellemstore tortillas
  • 1/2 tsk. af følgende krydderier: paprika, cayennepeber, løg, hvidløg, basilikum og salt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 pose revet ost

Start med, at skære dine peberfrugt og rødløg i strimler. Kom dem i en skål og bland krydderierne heri sammen med lidt olivenolie.

Kom dine kyllingefilet ned i skålen og lad dem suge lidt af marinaden.

Kyllingerne tages op og steges på en pande på mellemvarme i 25 minutter. Vend et par gange undervejs og kom sølvpapir over panden.

Imens kan du lave dit tilbehør.
Mit til denne ret er picco de gallo, og en avocadocreme.

Når kyllingerne er færdig, tages de af panden og skæres meget små stykker.

Dine grøntsager kommes på samme pande i nogle minutter, herefter fyldes der hakket tomat og hønsebouillon på.

Lad det simre nogle minutter, og kom kyllingestykkerne heri.

På en anden pande kommes der lidt olie på. Herefter 1 tortilla ad gangen. Først dyppes tortillaen i fyldet på begge siden. Derefter fyldes der revet ost på og det hele, og så fyldet på den ene halvdel.

Tortillaen foldes på midten og ristes videre på begge sider.

🤤


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.