Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati

Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati

Opskrift

  • 250 gram Fusilli Bucati
  • 300 gram bacon
  • 1 rød pepper, finhakket
  • 1 stk. svinemørbrad, afpudset
  • 1 lille løg, halve løgringe
  • 1 hvidløg, finthakket
  • 8 store champignon, i halve
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl hønsefond
  • 1/4 liter fløde
  • 1/2 bundt frisk persille
  • salt og peber

– til 3 personer


Den pasta jeg bruger er Fusilli Bucati.

Fusilli kommer tilsyneladende af det Italienske ord “Fuso” som betyder “snurretop” på dansk.

Bacon steges sprødt på en varm pande og stilles til side.

Skær svinemørbraden skiver, og steg dem et par minutter på hver side.

Mørbraden kommer op i en skål.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Tilsæt en smule olie på panden og steg løg, hvidløg, rød pepper og champignon i ca.  fem minutter og sæt tilside.

I samme pande tilsættes nu hvidvin, som koges ind til under det halve. Tilsæt fond og lad det koge ind til det halve igen.

Tilsæt så fløde, persille og den resterende del pånær bacon.

Smag til med salt og pepper.

Vend saucen i spaghettien med en smule bacon.

Kom i en skål og drys med det resterende bacon.

Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati
Cremet Svinemørbrad Fusilli Bucati

Skriv et svar