Morgenmad

Durumboller

Durumboller

Opskrift

  • 15 gram gær
  • 1 dl koldt vand
  • 1 øl 33 cl
  • 4 spsk olie
  • 1 tsk honning
  • 1,5 spsk salt
  • 300 gram durummel
  • 50 gram havregryn
  • 200 gram hvedemel
  • 1 håndfuld solsikkekerner

– til 9-10 boller


Øl, vand og gær blandes.

Tilsæt herefter olie og honning.

Bland melet, havregryn og solsikkekerner hvorefter det kommes i køkkenmaskinen lidt af gangen.

Til sidst kommes saltet i, har læst et sted i saltet kan ødelægge gæren ved at komme i direkte kontakt.

Herefter lader du køkkenmaskine ælte dejen i  10 min på mellem styrke. Dejen skal være fugtig.

Kom dejen i en stor skål, og kom den i køleskabet med husholdningsfilm over. Lad den hæve til næste morgen.

Form dejen til durumboller, og bag dem i 18 min ved 200 grader varmluft.


Durumboller
Durumboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *