Dressing, Dip & Sauce,  Weekend

Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce

Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce

Opskrift

  • 400 gram entrecotes (2 bøffer)
Rodfrugter
  • 1 kg blandede rodfrugter – bagekartofler, gulerødder, rødbeder og pastinakker
  • 1 rødløg
  • 1 bundt hvidløg
  • 1/2 citron
  • 1 tsk akaciehonning
  • 5 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
Timiansauce
  • 1,5 dl rødvin
  • 2 dl fløde
  • 2 dråber soya sauce
  • 5 kviste timian
  • Salt

– til 2 personer


Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce

Skræl dine rodfrugter og løg. Skær det hele i tynde både pånær hvidløgene som skal være hele.

Det hele kommes i et fad hvor det blandes med olie,honning, revet citronskal og salt.

Herefter kommes det i ovnen på varmluft 200 grader i 50 minutter. Vendes 3-4 gange undervejs.

Steg din entrecotes i 2-3 minutter på hver siden, og lad dem hvile i staniol i 5-10 minutter.

Efter bøfferne er stegt røres fløde, rødvin, soya og timian på panden. Det koges op og reduceres lidt.

Smages til med salt.


Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce
Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce
Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce
Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce
Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *