
Fettuccine med bacon, kylling og feta
Fettuccine med bacon, kylling og feta
Opskrift:
- 400 gram fettuccine
- 1 chili
- 1 snack peber
- 1 håndfuld cherrytomater
- 50 gram ruccula
- 1 stort løg
- 1 hvidløg
- 350 gram kylling filet
- 100 gram bacon
- 150 gram fetaost
- Citronolie
– til 4 personer
Fettuccine med bacon, kylling og feta
Fettuccine pastaen bruges specielt meget i Rom og Toscana.
Det er en flad tyk slags pasta som er en smule bredere ind dens bror Tagliatelle som typisk ses i byen Bologna.
Start med at gøre alt klar.
Løg skæres i tynde ringe, hvidløg og snack peber hakkes fint. Ligeledes chili når kernerne er fjernet – lad nogle kerner bliver afhængig af hvor stærk du ønsker den.
Tomater skæres i halve, rucola skylles godt og sammen med feta kommes disse ting i en skål for det skal først bruges til sidst.
Kylling skæres i strimler, og blandes med salt og pepper. Steg kyllingestrimlerne til de begynder at få farver.
Skub kylling lidt til siden på panden og steg bacon. Samtidig sættes fetuccine over.
Når din bacon er ved at være klar tilsættes løg, hvidløg, peber og chili og der røres godt.
Herfra skal det have ca. 5 minutter.
Fetuccine blandes med retten og der kommes lidt citronolie over.
Retten hældes over i et fad og blades med ruccula, tomat og feta.



Related

Mexicanske Wraps Deluxe
Du vil muligvis også synes om

Ren chokoladekage pyntet med mine favoritter
26. juni 2017
Seaside Pastasalat
30. august 2017