Hverdag,  Weekend

Flanksteak sous vide

FLANKSTEAK SOUS VIDE

Opskrift

  • Flanksteak 0,5-1 kilo
  • En lille håndfuld timian kviste
  • 5-10 fed hvidløg
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Flanksteak er en klassiker.
Forholdsvis billigt kød som smager rigtig fint.

Det smager endnu bedre på sous vide, da du er garanteret en lækker mør flanksteak.

Vakuumpak kødet med hvidløg, timian, salt og peber.

Jeg giver min flanksteak 5-8 timer i sous vide på 56 grader afhængig af størrelse og tid.

Når den er færdig i sous vide brankes den af på pande ved max varme i 45-60 sekunder på hver side. Steg den sammen med dit hvidløg og timian samt en god omgang smør.

Skær kødet skrå på tværs af fibrene.


Flanksteak sous vide
Flanksteak sous vide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *