Pasta

Fresine med tomatsauce, bacon & burrata

Fresine med tomatsauce

Opskrift – til 4 personer:

  • 400 gram Fresine Pasta
  • 300 gram bacon
  • 300 gram cherrytomater
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1/4 piskefløde
  • 1 burrata
  • Evt. basilikum og chiliolie

Start med, at komme dine cherrytomater i en gryde med olivenolie.

Det steges i gryden sammen med hvidløg, løg og chili.

Rør rundt og lad det blive godt svitset over de næste 5-10 minutter.

I mellemtiden skal din pasta over, og du kan påbegynde stegning af bacon.

Kom lidt af pastavandet i gryden og lad det stå et par minutter mere. Herefter bruger du en stavblender til at få en blød tomatsauce.

Der tilsættes fløde til saucen, som herefter koges op igen over 5-10 minutters tid.

Når pastaen er færdig kommes den over i tomatsaucen, hæld evt. yderlige pastavand efter behov.

Smag til med salg og peber.

Pynt med buratta, bacon, basilikum & chiliolie.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *