Avocado,  Hverdag

Frikadelleburger

Frikadelleburger

Opskrift

  • 4 store burgerboller
  • 500 gram svinekød
  • 1 æg
  • 4 spsk mel
  • 1 løg
  • 2 spsk creme fraiche 18 %
  • 1 knivspids Dijon sennep
  • 1 spsk æble eddike
  • 100 gram rød spidskål
  • 80 gram rødbeder
  • 1 avocado
  • 4 tsk remulade
  • 4 salatblade

– til 4 burgere


Frikadelleburger

Start med dine frikadellebøffer.

Kødet kommes i en skål, sammen med æg, revet løg, mel, salt og peber.

Det hele rører rundt med en gaffel til en forholdsvis stiv fars. Heraf formes bøfferne i samme størrelse som bollerne.

De steges ca.5 minutter på hver side med rigeligt smør.

Start på maksimal varme og skru så ned på 8, efter behov og stegepande. Frikadellebøffen må gerne steges godt så de får en mørkebrun farve.

Din sprøde rødkål laves ved at snitte kålen meget groft ned i en skål. Herefter blandes creme fraiche, sennep, æbleeddike i.

Når det er blandet, hakker du syltede rødbeder i tern, og rører det i kålblandingen.

Burgeren laves i følgende rækkefølge startende med underbollen, avokado i skriver, salatblad, frikadelle, kålblandinden og ovenbollen som smøres med remuladen.

Serveres med fritter eller ovnstegte rodfrugter som på billedet.


Frikadelleburger
Frikadelleburger
Frikadelleburger
Frikadelleburger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.