Hverdag

Frittata

Frittata

Opskrift til 4 personer

(panden skal kunne komme i ovnen)
  • 600 gram kartofler
  • 8 æg
  • 1 squash
  • 12 cherrytomater
  • 1 mozzarella
  • 1 stilk forårsløg
  • Parmesan

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem 5 minutter i letsaltet vand.

Pisk dine æg i en skål.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Skær squash på langs og lav dem i halve skriver.

De steges på panden til de er gyldne. Herefter steges kartoflerne med i ca. 5 minutters tid.

Tag panden af varmen og fordel æggemassen ud over.

Fordel også dine tomater og mozzarella ud over.

Kom frittataen i ovnen i 15 minutter.

Når den er færdig, drysser du hakket forårsløg og revet parmesanost.

Kom friskkværnet peber og flagesalt på på til sidst.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.