Hak dine mandler og hasselnødder. Sammen med solsikkekernerne og havregryn ristes det 3-5 minutter på pande middel varme.
Herefter tilsættes det resterende og ristes til müslien er gylden.
Jordbærkompot
Kom jordbær og vand i en gryde. Kog i 5 min. under omrøring, og tilsæt herefter sukkeret. Kog kompotten indtil at sukkeret er opløst, og lad det herefter simre i 10 minutters tid under omrøring.
Tilsæt til sidst din citronsaft, og lad det køle af.
Herefter blendes det med en stavblender.
Put den hjemmelavede kompot i et glas på køl, desinficeret med atamon.
Kan nok holde sig i en uges tid i køleskabet.
Yougurt
Bland græsk yougurt og skyr. Kom jordbærkompot ovenpå, herefter müsli og bær.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
En kommentar
Pingback: