Herefter formes 2 bøffer. De skal være så flade som muligt.
Krydre dem med salt og peber.
Skær tomaterne meget fint, og dit løg i tynde skiver.
Riv en lille håndfuld parmesan ost.
Skær din burgerbolle over og læg 1 skive ost på underboller. Bollen kommes i kold ovn på 200 grader varmluft indtil den er klar og osten er smeltet lidt.
Nu sættes bøfferne over de skal ikke have særlig lang tid når de er så flade.
De vendes, og på den ene bøf kommes en skive ost og den anden dit parmesan ost.
Burgeren laves således:
Underbollen med ost, ketchup, bøf med parmesanost, bacon, bøf med ost, løg, tomater og overbollen med mayo på.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
En kommentar
Pingback: