Hverdag

Greasy Cheeseburger

Greasy Cheeseburger

Opskrift

  • 200 gram oksekød (100 gram pr. bøf)
  • 6 cherrytomater
  • 3 skiver bacon
  • 3 skiver løg
  • 1 håndfuld parmesanost
  • 2 skiver mellemlaget ost
  • 1 burgerbolle
  • Ketchup og hellmanns mayo

– til 1 burger


Greasy Cheeseburger

Det er ganske enkelt, start med at stege bacon.

Herefter formes 2 bøffer. De skal være så flade som muligt.

Krydre dem med salt og peber.

Skær tomaterne meget fint, og dit løg i tynde skiver.

Riv en lille håndfuld parmesan ost.

Skær din burgerbolle over og læg 1 skive ost på underboller. Bollen kommes i kold ovn på 200 grader varmluft indtil den er klar og osten er smeltet lidt.

Nu sættes bøfferne over de skal ikke have særlig lang tid når de er så flade.

De vendes, og på den ene bøf kommes en skive ost og den anden dit parmesan ost.

Burgeren laves således:

Underbollen med ost, ketchup, bøf med parmesanost, bacon, bøf med ost, løg, tomater og overbollen med mayo på.

Serveres med fritter.

MUMS….

Greasy Cheeseburger
Greasy Cheeseburger
Greasy Cheeseburger
Greasy Cheeseburger
Greasy Cheeseburger
Greasy Cheeseburger

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *