Gulerodskage med ostecreme
Lækkersulten

Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme

Opskrift:

Kagen:

  • 2 dl olie
  • 200 gram sukker
  • 200 gram mel
  • 200 gram groftrevet gulerod
  • 4 æg
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 3 tsk vanille
  • 2 tsk kanal

Ostecremen:

  • 100 gram Philadelphia flødeost naturel
  • 100 gram smør (blødt)
  • 200 gram flormelis

– til 8-10 personer


Olie og sukker piskes sammen i et par minutter.

Gulerødderne rives groft, og kommes sammen med de øvrige ingredienser til kagen i skålen med olie og sukker.

Det hele piskes nu i ca. 5 minutter.

Massen kommes i en oliesmurt springform med diameter på 23 cm.

Herefter i en forvarmet ovn på 200 grader ved alm. varme.

Kagen skal have mellem 30-35 minutter afhængig af ovnens effektivitet.

Ostecremen laves ved, at alle ingredienserne vendes rundt i en skål til du får en cremet masse. Hav lidt tålmodighed, og husk din smør skal være blød.

Ostecremen fordeles på kagen når den er blevet lunken/kold.

JA gulerodskage kan lyde kedeligt, men den her opskrift er himmelsk god og du ender med en gulerodskage der er luftigt og yderst lækker.

God fornøjelse 🙂

Gulerodskage med ostecreme
www.ilovefood.dk
Gulerodskage med ostecreme
www.ilovefood.dk
Gulerodskage med ostecreme
www.ilovefood.dk

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.