Avocado,  Hverdag

Hakkebøf med avocado kartoffelsalat

Hakkebøf med avocado kartoffelsalat

Opskrift:

  • 300 gram friske ærter
  • 10 små kartofler
  • 100 gram broccoli
  • 1 avocado
  • 1/2 citron
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld baby spinat blade
  • 6 cherrytomater
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 400 gram oksekød

– til 2 personer


Kog kartoflerne med skræl, og sæt dem herefter i køleskabet.

Kog broccoli og hæl kog vand på bagefter så de bliver kolde. Del dem herefter i små buketter.

Pil kartoflerne, skær dem i halve og sæt dem ned i en skål.

Tilsæt creme fraiche, mos avocadoen og tilsæt også den.

Pres citron og vend det sammen.

Skær cherrytomaterne i kvarte, pil ærterne, rødløg skæres i tynde skiver. Det ligges også ned til kartoflerne.

Sidst tilføjes broccoli og spinatbladene.

Grillen barnes op til 250 grader, (Q320 gasgrill fra Weber), og hakkebøfferne ligges på. De skal have 6 min på hver side. Under stegningen pensles der med olie således der kommer godt med røg og stikflammer. Det tager oksekødet godt imod og bøffen kommer til at smage ekstra godt af grill.

Dette serveres med tzatziki.

Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat
Hakkebøf med avocado kartoffelsalat

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.