Avocado,  Hverdag

Hot Cheese Dog

Hot Cheese Dog

Opskrift

Hot Cheese Dog
  • 6 pølser
  • 6 pølsebrød
  • 6 skriver mellemlaget ost
  • 1 pakke bacon
  • Cocio
Salsa
  • 15 cherrytomater
  • 1 avocado
  • 1/8 rødløg
  • 1/2 hvidløg
  • 1/2 citron (saften)
  • 6 blade frisk basilikum
  • 1 spsk cremefraiche
  • Ketchup
  • Evt. chili eller chilisauce

– til 6 hot cheese dog


Hot Cheese Dog

Start med salsaen.

Tomater, løg, avocado og basilikum hakkes så fint som muligt. Hvidløg presses ned i, og citronsaften presses over.

Det hele vendes godt sammen.

Du kan supplere med frisk chili eller chilisauce hvis du ønsker en stærkere variant.

Cremefraiche vendes i salsaen sammen med salt og peber.

Bacon steges, og kommes til siden på et stykke køkkenrulle. Din bacon skal senere hakkes fint, til en bacon crumble.

Pølserne steges på en pande uden fedtstof ved lav varme i 25 minutter. De skal vendes ofte.

Skær forsigtigt dine brød op, og kom en skive ost i midten. Pas på brødet ikke falder fra hinanden.

Brødet skal have 5 minutter i alm. ovn på 200 grader.

Når retten er færdig kommes pølsen i brødet, herefter ketchup, din salsa og så bacon crumble.

Serveres naturligvis med en dejlig iskold Cocio.

Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog
Hot Cheese Dog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.