For mig skal en wojret være fyldt med smag. Denne ret har det hele: Syrligheden fra lime, sødme fra paprika, stærk smag fra chili og karry smag fedmen fra kokosmælk eller fløden.
Wokret med kylling, kokosmælk og ris
Sæt dit ris over.
Kyllingen skæres ud i små strimler/tern.
Olien på panden, og tilsæt det udskårende kylling sammen med karry, paprika, salt og pepper. Lad det få farve på begge siden og tilsæt så hvidløg, løg, pepperfrugt, chili og lidt revet ingefær.
2 minutter efter bønner og så kokosmælk eller fløde og presset lime.
Retten får et hurtigt opkog og skal så simre i 5 minutter og kan serveres.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.