Spaghetti carbonara
Pasta

Spaghetti carbonara

SPAGHETTI CARBONARA

Opskrift til 4 personer

  • 300 gram spaghetti
  • 150 gram pecorino romano (alternativ parmesanost)
  • 6 æggeblommer og 1 helt æg
  • 200 gram guanciale (alternativ pancetta eller bacon)
  • Friskkværnet peber
  • Basilikum

Spaghetti carbonara

Rør æg og revet pecorino sammen i en skål.

Kog din spaghetti.

Imens spaghettien koger, steger du din guanciale på panden.

Når din guanciale er ved at være færdig tager du et par skefulde af fedtet fra panden og blander i æggemassen. Du tilsætter også lidt pastavand hertil.

Når spaghettien er al dente, tages det direkte op fra vandet, ovenpå panden hvor det vendes sammen med æggemassen. Komfuret skal stå på 1-2, altså meget lav varme.

Server med det samme herefter, pyntet med ekstra pecorino, basilikum og friskkværnet peber.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *