Italiensk spaghetti carbonara med bacon

ITALIENSK SPAGHETTI CARBONARA MED BACON

Opskrift

  • 350 gram spaghetti
  • 75 gram god parmesanost
  • 4 æg
  • 200-250 gram bacontern
  • 2 skalotteløg
  • 1/2 rødløg
  • 1 hvidløg
  • 2 spsk. ekstra jomfru olie
  • Basilikum
  • Friskkværnet peber

Italiensk spaghetti carbonara med bacon

Start med at koge din spaghetti, kom olie og salt i vandet – jeg koger det 9 minutter.

Rør æg og revet parmesanost sammen i en skål.

Imens spaghettien koger, steger du din bacon på panden i 2 spsk ekstra jomfru olie.

Når din bacon er ved at være færdig tilsættes finthakket rødløg, skalotteløg og hvidløg.

Når spaghettien er færdig hældes vandet fra.
Gem lidt af din pastavand.

Sluk for komfuret.

Kom spaghettien på panden og vend rundt i bacon sammen med lidt spaghettivand.

Til sidst hældes æggemassen i og det vendes rundt igen.

Server med det samme herefter, pyntet med ekstra parmesanost, basilikum og friskkværnet peber.


Italiensk spaghetti carbonara med bacon
Italiensk spaghetti carbonara med bacon

Skriv et svar