
Italienske cannelloni med spinat og ricotta
Italienske cannelloni med spinat og ricotta
🇮🇹
Opskrift
Cannelloni og diverse
- 10 stk cannelloni pasta
- 1 kugle frisk mozzarella
- 450 gram kyllingebryst
- 10 cherrytomater
Tomatsauce
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 stk hakkede tomater på dåse
- 2 tsk æbleeddike
- 2 tsk sukker
- 8 timiankviste
Spinat og ricotta
- 200 g frisk spinat
- 250 g. ricotta
- 2 æg
– til 2 personer (hvis du laver mere kylling kan du godt have til 4 personer)
Tomatsauce
Hak din løg og hvidløg fint og kom dem i en gryde med olie.
Sauter løgene på middel varme til de er bløde og klare og hæld derefter de hakkede tomater i gryden.
Kom timian, sukker og æbleeddike i og lad saucen simre i 20 minutter mens resten af retten tilberedes.
Smag til med 1/2 tsk salt og lidt friskkværnet peber.
Spinat og ricotta
Varm en pande op til middel varme med lidt olie, kom spinaten på og rør i det med jævne mellemrum til spinaten klasker sammen.
Rør derefter ricotta i, pisk dine æg hurtig og kom også dem ved. Rør stille og roligt rundt i fyldet til det samler sig.
Cannelloni
Fordel halvdelen af tomatsaucen i et ovnfast fad.
Kom fyldet i dine cannelloni ved først at tage det op med en spiseske og herefter brugte jeg enden af skeen til at proppe det ned i.
Kom dine fyldte cannelloni på en række i fadet og fordel den resterende tomatsauce over dem.
Skær en frisk mozzarella i store stykker og fordel dem over, sammen med lidt frisk timian og bag retten i en forvarmet ovn ved 175 grader i 25 minutter – de sidste 5 minutter kan du given dem lidt grill i ovnen så osten bliver gylden.
Server retten med et kyllingebryst toppet med hakkede cherrytomater.









Related
Du vil muligvis også synes om

Salat med varmrøget laks
25. februar 2021
Sydamerikansk kyllingenachos med ris
2. august 2021