Hverdag,  Weekend

Kartoffelrösti vafler med estragoncreme på parmaskinke

KARTOFFELRÖSTI VAFLER MED ESTRAGONCREME PÅ PARMASKINKE

Opskrift

KARTOFFELRÖSTI VAFLER

  • 375 gram kartofler
  • 1 rødløg
  • 2 æg
  • 50 gram revet ost
  • 1 dl rasp
  • 1 lille håndfuld timian
  • 1 tsk. flagesalt og lidt frisk kværnet peber

Estragoncreme og pynt

  • 1 dl fløde
  • 200 gram cremefraiche 38%
  • 1 bundt estragon
  • Saft fra 1/2 citron eller lime
  • Pynt: 4 skiver parmaskinke

Til 4 stk. vafler


KARTOFFELRÖSTI VAFLER MED ESTRAGONCREME PÅ PARMASKINKE

KARTOFFELRÖSTI VAFLER

Skræl kartofler og rødløg.

Riv begge dele groft og pres så meget saft/stivelse ud som muligt.

Rør det herefter sammen med de øvrige ingredienser.

Kom lidt smør på vaffeljernet.
Jeg giver mine kartoffelrøsti vafler ca. 5-6 minutter i vaffeljernet på mellem varme 4 ud af 7

De skal være sprøde når de serveres.

Estragoncreme og pynt

Kom estragon og 1/2 dl fløde op i en blender. (gem lidt estragon til pynt)

Efter du har blendet det, pisker du det sammen med cremefraiche og tilføjer den sidste 1/2 dl fløde og pisker det til cremen er fast og luftig.

Serveres med det samme.


KARTOFFELRÖSTI VAFLER MED ESTRAGONCREME PÅ PARMASKINKE
KARTOFFELRÖSTI VAFLER MED ESTRAGONCREME PÅ PARMASKINKE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *