Hverdag

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Opskrift:

  • 6 fadkoteletter (700 gram)
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pakke cocktail pølser
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 stort løg, hakket
  • 1 stor, rød peberfrugt, finthakket
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 spsk paprika
  • 2 spsk hvedemel
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 3,5 dl letmælk
  • Basilikum
  • Koriander
  • salt og peber

Varm olien op i en stor pande og brun koteletterne 1-2 minutter på begge sider.

Krydr med salt og peber og placer koteletterne i et ildfast fad.

Kom bacontern på panden og steg dem, sæt dem tilside på et stykke papir så fedtet kan rende fra.

Steg pølserne og kom dem ned i fadder med koteletterne.

Tilsæt olie på panden hvorefter hvidløg, løg og peberfrugt sauteres et par minutter.

Hæld tomatpure, paprika og hvedemel i panden og vend rundt, så det hele fordeles godt.

Hæld madlavningsfløde og mælk i sammen med din bacon og giv saucen et kort opkog og smag til med salt og peber.

Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Server med ris.

Pyntes med et mix af frisk basilikum og koriander.

En af de hurtigste og mest velsmagende retter.

Koteletter i fad
Koteletter i fad
Koteletter i fad
Koteletter i fad
Koteletter i fad
Koteletter i fad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.