Krebsehalersalater laver du ved at starte med at dræne krebsehalerne godt og komme dem i en skål. Ærterne pilles, æblet og avocadoen skrælles og skæres i små tern. Det tilføjes i skålen med krebsehalerne. Creme fraiche og mayonnaise venden sammen med hakket persille. Citron presses over og smages til med salt og pepper.
Krebsehalesalaten er også lækker på et brød eller ristet rugbrød. Evt. til en gang tapas.
Salaten placeres fint på tallerkenen, tomaterne skæres i halve og kommes ovenpå salaten.
Herefter kommer du krebsehalesalaten på.
Så hældes lidt granatæble på, din mango som også er skåret i tern. Til sidst lidt nødder og frisk persille.
Krebsehalesalat med sundt tilKrebsehalesalat med sundt tilKrebsehalesalat med sundt tilKrebsehalesalat med sundt tilKrebsehalesalat med sundt tilKrebsehalesalat med sundt til
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.