Kylling i cremet hvidvinssauce

Kylling i cremet hvidvinssauce

Opskrift

  • 500 gram kyllingfilet
  • 200 gram spagetti
  • 1 rød peber
  • 1 rød chili
  • 3 fed hvidløg
  • 3 dl hvidvin
  • 10 cherrytomater
  • 2 dl fløde 38 %
  • 1 lille håndfuld parmesanost
  • 1 bundt persille

– til 2 personer


Skær din kyllingefilet ud i store strimler. Kom salt og peber på. Steg kyllingen i smør.

Når kyllinger har fået farve tilsættes rød peber i strimler, hakkede hvidløg og hakkede chili. Lad det stege godt igennem.

Tilsæt 1,5 dl hvidvin og lad det koge ind. Herefter det sidste hvidvin og halverede cherrytomater.

Lad det simre i 5 minutters tid.

Tilsæt fløde og parmesanost og lad det koge kort. Smag til inden du blander det med din spagetti og vender retten i finthakkede persille.


Kylling i cremet hvidvinssauce
Kylling i cremet hvidvinssauce
Kylling i cremet hvidvinssauce

Skriv et svar