Hverdag

Kylling i ovn med bacon og grønt

Kylling i ovn med bacon og grønt

Opskrift:

  • 450 gram kylling
  • 2 dl vin
  • 2 dl fløde
  • 1 porre
  • 150 gram bacon
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 100 gram broccoli

– til 2 personer


Rens porren og skær den i tynde skiver. Løg og hvidløg hakkes fint. Broccoli skæres i små buketter.

Svits bacon på en tør pande. Tilsæt derefter de ting du har snittet og svits begge dele i nogle minutter.

Tilsæt vin og fløde og kog blandingen sammen i nogle minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Kom blandingen i bunden af et smurt ovnfast fad.

Brun kyllingefileterne på begge sider og krydr dem med salt og friskkværnet peber.

Læg dem ovenpå porre-/baconblandingen. Sæt fadet i en 220 grader varm alm ovn i 25 minutter.

Dine ris koges imens så er det færdigt samtidigt.

En lækker og nem ret.

Kylling i ovn med bacon og grønt
Kylling i ovn med bacon og grønt
Kylling i ovn med bacon og grønt
Kylling i ovn med bacon og grønt
Kylling i ovn med bacon og grønt
Kylling i ovn med bacon og grønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.