
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Opskrift
- 4 Kyllingelår
- 4 spsk Holm by Karlsen BBQ
- 2 bagekartofler
- 5 små gulerødder
- 2 løg
- 1 bundt hvidløg
- 1 tsk timian
- 2 spsk smør
- 1 spsk mel
- 2,5 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl fløde
- 1 tsk kulør
- Persille
– til 2 personer
Start med dine kyllingelår, krydres med salt, peber og herefter din BBQ.
Kom kyllingen ind i ovnen varmluft på 200 grader i 45 minutter.
Skyld dine kartofler godt. Skær dem i halve, og tør dem med køkkenrulle. Kom dem på en pande hvor der er smør eller olie og steg dem på den falde side i 3-4 minutter. Krydre med timian og lidt salt.
Lad panden stå, den skal bruges igen.
Herefter kommes de på en bageplade, og der hældes olie ovenpå.
De skal have 30 minutter i ovnen på 225 grader. Hvis du bruger 1 ovn, skal kartoflerne ind samtidig med kyllingen.
Pil hvidløg, skær løg i kvarte både, skrald gulerødderne og skær dem i halve.
Steg det hele på samme pande som tidligere ved middel varme i ca.20 minutter. Kom 1 spsk smør på, og vend flere gange undervejs.
Til sidst tage du dine grøntsager i et fad og stiller dem i ovnen så det heiledes varmt.
På panden kommer du en 1 spsk smør, herefter 1 spsk mel. Din bouillon kommes i, og der rører godt samtidig.
Til sidst fløde og kulør, samt salt og peber.
Lad den koge under omrøring i 5-10 minutter.




Related

Tunsalat med æg
Du vil muligvis også synes om

Marabou Premium Fin 70% Mørk Chokolade
12. februar 2021
Chicken Gurkemeje
21. oktober 2017