Hverdag

Kyllingelår med grøntsager og kartofler

Kyllingelår med grøntsager og kartofler

Opskrift

  • 4 Kyllingelår
  • 4 spsk Holm by Karlsen BBQ
  • 2 bagekartofler
  • 5 små gulerødder
  • 2 løg
  • 1 bundt hvidløg
  • 1 tsk timian
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk mel
  • 2,5 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl fløde
  • 1 tsk kulør
  • Persille

– til 2 personer


Start med dine kyllingelår, krydres med salt, peber og herefter din BBQ.

Kom kyllingen ind i ovnen varmluft på 200 grader i 45 minutter.

Skyld dine kartofler godt. Skær dem i halve, og tør dem med køkkenrulle. Kom dem på en pande hvor der er smør eller olie og steg dem på den falde side i 3-4 minutter. Krydre med timian og lidt salt.
Lad panden stå, den skal bruges igen.

Herefter kommes de på en bageplade, og der hældes olie ovenpå.

De skal have 30 minutter i ovnen på 225 grader. Hvis du bruger 1 ovn, skal kartoflerne ind samtidig med kyllingen.

Pil hvidløg, skær løg i kvarte både, skrald gulerødderne og skær dem i halve.

Steg det hele på samme pande som tidligere ved middel varme i ca.20 minutter. Kom 1 spsk smør på, og vend flere gange undervejs.

Til sidst tage du dine grøntsager i et fad og stiller dem i ovnen så det heiledes varmt.

På panden kommer du en 1 spsk smør, herefter 1 spsk mel. Din bouillon kommes i, og der rører godt samtidig.

Til sidst fløde og kulør, samt salt og peber.

Lad den koge under omrøring i 5-10 minutter.

Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler
Kyllingelår med grøntsager og kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.