Cherrytomaterne skæres i halve og spredes ud ovenpå salaten.
Asparges knækkes og den nederste del smides ud. Resten kommes i kogt vand i et par minutter. De ligges herefter på skrå i salaten så der er lidt mellemrum i mellem.
Mini mozzarellaerne skæres også i halve og spredes ud over salaten.
Avocadoen skæres på langs således det bliver nogle gode rustikke skiver. Den placeres ligesom dine asparges på salaten med mellemrum.
Lidt salt og peppes kværnes over og en god olivenolie dryppes på.
Salat bliver dobbel så godt hvis den er præsentabel og ikke bare rodet rundt i en skål. 😊
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.