Lasagne med bruschetta

Lasagne med bruschetta

Opskrift

Lasagne
  • 400-500 gram oksekød
  • 1 1/2 løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 4 gulerødder, groft revet
  • 1 squash, groft revet
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 dåser hakkede tomater med basilikum
  • 1 dl tomatpuré (140 gram)
  • 1,5 dl rødvin
  • 1 dl mælk
  • 1 mornaysauce
  • 1 pakke mozzarella
  • 25 gram parmesanost

– til 6 personer

Bruschetta
  • 1 ciabbattabrød
  • 15 cherrytomater
  • 1 pakke mozzarella
  • 1 avocado
  • 1 fed hvidløg
  • Olie
  • Purløg

– til 6 bruschetta


Lasagne

Start med at sauter dine løg i olivenolie ved middel varme, til de er bløde.

Tilsæt kødet og brun det ved høj varme. Lige inden kødet er helt brunt tilsættes hvidløg.

Derefter skrues ned for varmen og alle de andre ingredienser tilsættes.

Lad nu saucen stå med låg på og simre i ca. 2 timer.

Når saucen er færdig smages den til med salt og peber.

I et ovnfast fad kommer man først lasagnesauce og et lag mornaysauce, derefter lasagneplader og så gentages det i 4 lag.

Slut af med lasagnesauce og mornaysauce. Derefter hakket mozzarella og revet parmesanost.

Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft og bages i 25 minutter.

Når lasagnen er færdig, tages den ud så den kan hvile til dine bruschetta er færdige.

Bruschetta

Skær dit brød ud i skiver.

Hæld lidt olie i en lille skål og pres 1 fed hvidløg ud i olien.

Smør brødet med din oliemarinade.

Herefter sættes de i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft og bages i 5 minutter.

Imens skærer du tomater, mozzarella og avocado ud i skiver.

Når brødet er færdig pyntes det skiftevis med avocado, mozzarella og tomat.

Kom salt og peber på, hvorefter du slutter af med lidt purløg.

Lav evt. en god salat til retten.


Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta
Lasagne med bruschetta

Skriv et svar