
Lindt excellence 70% mørk chokolade
LINDT EXCELLENCE 70% MØRK CHOKOLADE
27-28 kr. for 100 gram (Bilka, Nemlig)

⭐⭐⭐⭐
Rating: 4 out of 5.Lindt historien startede helt tilbage i 1845.
Dog skal vi frem til 1989 for at finde kapitlet omkring udgivelse af serien excellence mørk chokolade.
Ideen bag excellence var at en chokoladeekspert hos Lindt eksperimenterede, skubbede grænser og skabte forskellige blandinger af kakaobønner – hentet fra steder som Ecuador, Madagaskar, Ghana og de caribiske øer.
Resultatet af hans forskning var, at man kunne opnå det bedste resultat ved 70% kakao mørk chokolade.
De skriver selv:
Its flavour, aroma and texture were so extraordinary, we named it Excellence
DENS SMAG, AROMA OG STRUKTUR VAR SÅ USÆDVANLIG, AT VI KALDTE DET EXCELLENCE.
Lindt excellence 70% mørk chokolade.
Tænk testvinder 2017 og en pris på 28 kr. for 100 gram. Det sætter mine forventninger helt i top.
Chokoladen er pakket flot ind. Meget enkelt og elegant udenpå med guldskrift som får det til at virke lidt eksklusivt.
Chokoladen er dækket til af sølvpapir med deres logo.
Ja og ligeledes pladen, der er mildest talt logo for alle pengene. Man skal ikke være i tvivl omkring hvad man spiser her. 😉
Chokoladen skule ifølge dem selv have undertoner af kirsebær, appelsin og vanille.
Den smager godt og man smager undertoner af frugt – jeg synes ikke jeg smager appelsin men nok mere kirsebær. Men lidt specielt for jeg kunne faktisk kun smage det i halvdelen af de stykker jeg fik, hvilket var lidt synd.
Den smelter relativ hurtigt i munden og har en dyb kakaosmag – lidt tør.
Lindt foreslår selv man spiser dem sammen med Beaufort Ost, Earl Grey Te, Espresso ellers Shiraz Vin
Jeg prøvede et stykke med Earl Grey Te og det smagte overraskende godt sammen. 👍
Det bliver til ⭐️⭐️⭐️⭐️ med pil nedad.
Det er en 4 stjernet chokolade, jeg elsker hele historien med at eksperimentere med chokoladen til man finder det rigtige mix, super nyttig information omkring hvad man skal sammensætte hver af deres chokolade med. Flot design. Ren ingrediensliste, uden emulgator. Kåret af tænk kemi, til at være den chokolade de har testet med de bedste kemiske forhold.
Prisen trækker ned – det er simpelthen en for dyr chokolade og der findes alternativer der smager mindst ligeså godt.



Related

Salat med varmrøget laks

Æggewrap med parmaskinke
Du vil muligvis også synes om

Durumboller
30. marts 2018
Romesco sauce
20. december 2020