
Medister i svøb med kartoffelkompot og rødbedesalat
Medister i svøb med kartoffelkompot og rødbedesalat
Opskrift
Medister i svøb:
- 1 pakke medister
- 2 pakker bacon
Rødbedesalat:
- 1,5 æble
- 3 rødbeder
- 25 gram cashewnødder
- 1 lime
- salt og peber
Kartoffelkompot:
- 750 gram kartofler
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1/2 citron (revet skal)
- 3 spsk smør
- 1 lille bundt persille
- salt og peber
– til 4 personer
Medister i svøb med kartoffelkompot og rødbedesalat
På bloggen er en mere klassisk medister ret
Denne ret omhandler at tænke lidt længere med alternativ tilbehør til en medisterpølse, og det smagte vildt godt.
Start med medisteren.
Tør den med papir og vikle bacon rundt om.
Kom den i et fad med ganske lidt olie, og ind i en forvarmet ovn på alm. varme 200 grader i 1 time.
Efter 1/2 time vendes den.
Lav rødbedesalaten
Skrald rødbederne, brug handske eller en frysepose rund om hånden så dine fingre ikke ender med at blive helt røde.
Skrald æblerne og skær kernehuset fra.
Begge dele rives groft på rivejernet ned i en skål. Saften fra en lime kommes i, og nødderne hakkes groft. Det hele vendes rundt og smages til med salt og pepper.
Kartoffelkompot
Kartoflerne skrælles, og skæres i halve. De koges i ca. 20 min eller til de er møre.
Imens hakkes skarlotteløg fint, hvidløg presses, citronskal rives og det blandes sammen.
Når kartoflerne er færdige hældes vandet fra og kartoflerne kommes i en stor skål.
Her mosen de groft, smør kommes i og det vendes. Din løg/citron blanding kommes i, sammen med hakket persille.
Det vendes igen og smages til med salt og peber.






Related

Kyllingefrikasse
Du vil muligvis også synes om

Persillesovs
15. august 2017
Naansteak
27. oktober 2017