
Naansteak
Naansteak
Opskrift
- 1 flanksteak (500 gram)
- 2 naanbrød med koriander og hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1/2 rød pepper
- 1 frisk majs
- Koriander
Avocado/ærte pure
- 1 avocado
- 200 optøede ærter
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1 lime (saften)
- 5 spsk olivenolie
– til 2 personer
Start med pureen.
Alle ingredienserne kommes i din blender og det blendes fint, smag til med salt og peber.
Almindeligvis ville jeg til grille min flanksteak hvilket giver bedste resultat. Men griller er pakket væk for i år, og derfor måtte den en tur på panden.
Kom salt og peber på din flanksteak. Nu varmes panden op og en blanding af smør og olie kommes på.
Steg kødet 1 min på hver siden ved maksimal varme. Herefter 6 minutter på hver side ved mellem varme. Lad kødet hvile i 5 minutter.
Majskolben skal koges ca. 8 min, og majsene skæres herefter af.
På samme pande hvor kødet har været steges nu løg og rød pepper.
naanbrød varmes i ovn på 200 grader alm. varme i 5-7 minutter.
Det hele laves med naanbrød der smøres med et godt lag pure, herefter kød og så majs, koriander og løg/pepper blandingen.
Pureen er også vildt god som dip til gulerods og agurkestænger.





Related

Chicken Gurkemeje

Røsti Burger
Du vil muligvis også synes om

Entrecotes med rodfrugter badet i timiansauce
28. januar 2018
Syltede rødløg
23. juli 2017