
Naansteak
Naansteak
Opskrift
- 1 flanksteak (500 gram)
- 2 naanbrød med koriander og hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1/2 rød pepper
- 1 frisk majs
- Koriander
Avocado/ærte pure
- 1 avocado
- 200 optøede ærter
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1 lime (saften)
- 5 spsk olivenolie
– til 2 personer
Start med pureen.
Alle ingredienserne kommes i din blender og det blendes fint, smag til med salt og peber.
Almindeligvis ville jeg til grille min flanksteak hvilket giver bedste resultat. Men griller er pakket væk for i år, og derfor måtte den en tur på panden.
Kom salt og peber på din flanksteak. Nu varmes panden op og en blanding af smør og olie kommes på.
Steg kødet 1 min på hver siden ved maksimal varme. Herefter 6 minutter på hver side ved mellem varme. Lad kødet hvile i 5 minutter.
Majskolben skal koges ca. 8 min, og majsene skæres herefter af.
På samme pande hvor kødet har været steges nu løg og rød pepper.
naanbrød varmes i ovn på 200 grader alm. varme i 5-7 minutter.
Det hele laves med naanbrød der smøres med et godt lag pure, herefter kød og så majs, koriander og løg/pepper blandingen.
Pureen er også vildt god som dip til gulerods og agurkestænger.





Related

Chicken Gurkemeje

Røsti Burger
Du vil muligvis også synes om

Ricotta Rigatoni
30. oktober 2017
Pasta med kylling i hvidvin/fløde sauce
11. august 2020