Avocado,  Hverdag

Naansteak

Naansteak

Opskrift

  • 1 flanksteak (500 gram)
  • 2 naanbrød med koriander og hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 1/2 rød pepper
  • 1 frisk majs
  • Koriander
Avocado/ærte pure
  • 1 avocado
  • 200 optøede ærter
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lime (saften)
  • 5 spsk olivenolie

– til 2 personer


Start med pureen.

Alle ingredienserne kommes i din blender og det blendes fint, smag til med salt og peber.

Almindeligvis ville jeg til grille min flanksteak hvilket giver bedste resultat. Men griller er pakket væk for i år, og derfor måtte den en tur på panden.

Kom salt og peber på din flanksteak. Nu varmes panden op og en blanding af smør og olie kommes på.

Steg kødet 1 min på hver siden ved maksimal varme. Herefter 6 minutter på hver side ved mellem varme. Lad kødet hvile i 5 minutter.

Majskolben skal koges ca. 8 min, og majsene skæres herefter af.

På samme pande hvor kødet har været steges nu løg og rød pepper.

naanbrød varmes i ovn på 200 grader alm. varme i 5-7 minutter.

Det hele laves med naanbrød der smøres med et godt lag pure, herefter kød og så majs, koriander og løg/pepper blandingen.

Pureen er også vildt god som dip til gulerods og agurkestænger.

Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak
Naansteak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *