Nem risotto med ærter, asparges og tigerrejer (uden vin)
29. september 2019
Opskrift
350 g risottoris
1 hakket løg
1,4 liter hønsebouillon
1/2 bundt forårsløg
1/3 bundt grønne asparges
125 g ærter
50 gram parmesanost
2 spsk rapsolie
1 håndfuld tigerrejer
Citroskal
Salt og groftkværnet peber
Til 2 personer
Sauter løget i en stor pande med olien, til de er bløde. Kom risene i og rør omhyggeligt. Tilsæt den kogende bouillon lidt efter lidt og lad bouillonen koge ind mellem hver tilsætning. Fortsæt kogningen ved at spæde med yderligere bouillon, til risene er møre det tager ca. 20 minutter.
Steg dine rejer på panden.
Vend citronskal, forårsløg, asparges, ærter, parmesan og rejer i risottoen og lad den snurre yderligere nogle minutter.
Smag til med salt og vær rundhåndet med friskkværnet peber.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.