Nem risotto med ærter, asparges og tigerrejer (uden vin)
29. september 2019
Opskrift
- 350 g risottoris
- 1 hakket løg
- 1,4 liter hønsebouillon
- 1/2 bundt forårsløg
- 1/3 bundt grønne asparges
- 125 g ærter
- 50 gram parmesanost
- 2 spsk rapsolie
- 1 håndfuld tigerrejer
- Citroskal
- Salt og groftkværnet peber
Til 2 personer
Sauter løget i en stor pande med olien, til de er bløde. Kom risene i og rør omhyggeligt. Tilsæt den kogende bouillon lidt efter lidt og lad bouillonen koge ind mellem hver tilsætning. Fortsæt kogningen ved at spæde med yderligere bouillon, til risene er møre det tager ca. 20 minutter.
Steg dine rejer på panden.
Vend citronskal, forårsløg, asparges, ærter, parmesan og rejer i risottoen og lad den snurre yderligere nogle minutter.
Smag til med salt og vær rundhåndet med friskkværnet peber.
Related
Nyere