Dressing, Dip & Sauce

Persillesovs

Persillesovs

Opskrift:

  • 50 g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 1 bundt persille
  • 1/4 citronsaft
  • Salt og peber

– til 2 personer


Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet rør rundt til melet er opsuget i smørret.

Tilsæt mælken – 1⁄3 ad gangen mens det koger op, og samtidig med du pisker.

Når sovsen koger skruer du ned på mellem varme. Kog din persillesovs igennem 10 minutter, så melsmagen forsvinder.

Tilsæt citronsaft og hakket persille, og smag den færdige persillesovs til med salt og peber.

Sovsen er hovedelementet og serveres med en fiskefilet og kartofler.

Persillesovs
Persillesovs
Persillesovs
Persillesovs
Persillesovs
Persillesovs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *