Start med at lave pestoen. Kom ingredienserne ned i en blender og kør det rundt til du har en pesto, smag til med lidt salt.
Sæt pasta og kylling over.
Til kyllingen er brugt følgende krydderier. Løg, hvidløg, paprika og cayenne.
Når pastaen er al dente, kommer du den over på en ny pande. Fløden hældes på ved middelvarme. Tilføj pestoen samt lidt pastavand og rør det samme til en cremet pestosauce.
Server med kylling på toppen, revet parmesan og en god olivenolie.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.