Weekend

Pizzasauce

Pizzasauce

Opskrift – til 5 pizzaer.

  • 600-700 gram eller cherrytomater
  • 2 hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1/2 tsk. timian
  • 1/2 tsk. oregano
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1/2 dl olie
  • 1 spsk vand

Skær løg og hvidløg groft og tilsæt der herefter sammen med resten af ingredienserne i en gryde.

Kog det med låg på i 25 minutter på mellem varme.

Rør gerne rundt et par gange undervejs.

Når tiden er gået stavblendes det i gryden og er klar til dine pizzaer.

Der vil som regel være en rest af pizzasaucen til overs, hvorfor ikke fryse den og bruge den til en anden ret. Bruges bla. til spaghetti i tomatflødesauce med burrata.

Mangler du en opskrift på pizzabund? 😊


2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.