Pulled Pork Burrito
Pulled Pork Burrito
Opskrift
Burrito
- 4 Burrito Wraps
- 1 pakke tulip pulled pork (500 gram)
- 4 spsk Holm by Carlsen BBQ
- 15 cherrytomater
- 2 gulerødder
- 1 rødløg
- 1 stor snack peber
- 1 mozzarella
Guacamole dip
- 2 avocado
- 1/2 citron
- 2 spsk cremefraiche
- 1 rød chili
- salt og peber
– til 4 Pulled Pork Burrito
Du kan enten vælge pulled pork på den hurtige måde (Tulip) som beskrevet – alternativ følge opskriften på dette link Pulled pork sous vide.
Start med at komme din pulled pork ned i et fad sammen med væsken fra posen.
Pensle den med 2 spsk BBQ, herefter i ovnen på 180 grader i 25 minutter.
Riv dine gulerødder, og skær rød peber, løg, tomater og mozzarella i tynde skiver.
Guacamole dippen laves ved at mose dine avocado med gaffel, herefter blandes det med cremefraiche og citronsaft. Chilien skæres i tynde skiver og blandes ned i dippen.
Når din pulled pork er færdig hældes væsken fra og du kommer yderligere 2 spsk BBQ på.
Kødet stilles fra hinanden med 2 gafler og blandes med BBQ.
Kom dine ingredienser i midten af din burrito. Min rækkefølge blev således: pulle pork, tomat, rød peber, gulerød og rul herefter din burrito stramt sammen.
Kom mozzarella ovenpå, og kom dem i ovnen i ca.5 minutter på 210 grader med grill eller ekstra ovenvarme.
De bliver super saftige og smager kanon med dippen til.
En kommentar
Pingback: