Avocado,  Hverdag

Pulled Pork Burrito

Pulled Pork Burrito

Opskrift

Burrito
  • 4 Burrito Wraps
  • 1 pakke tulip pulled pork (500 gram)
  • 4 spsk Holm by Carlsen BBQ
  • 15 cherrytomater
  • 2 gulerødder
  • 1 rødløg
  • 1 stor snack peber
  • 1 mozzarella
Guacamole dip
  • 2 avocado
  • 1/2 citron
  • 2 spsk cremefraiche
  • 1 rød chili
  • salt og peber

– til 4 Pulled Pork Burrito


Du kan enten vælge pulled pork på den hurtige måde (Tulip) som beskrevet – alternativ følge opskriften på dette link Pulled pork sous vide.

Start med at komme din pulled pork ned i et fad sammen med væsken fra posen.

Pensle den med 2 spsk BBQ, herefter i ovnen på 180 grader i 25 minutter.

Riv dine gulerødder, og skær rød peber, løg, tomater og mozzarella i tynde skiver.

Guacamole dippen laves ved at mose dine avocado med gaffel, herefter blandes det med cremefraiche og citronsaft. Chilien skæres i tynde skiver og blandes ned i dippen.

Når din pulled pork er færdig hældes væsken fra og du kommer yderligere 2 spsk BBQ på.

Kødet stilles fra hinanden med 2 gafler og blandes med BBQ.

Kom dine ingredienser i midten af din burrito. Min rækkefølge blev således: pulle pork, tomat, rød peber, gulerød og rul herefter din burrito stramt sammen.

Kom mozzarella ovenpå, og kom dem i ovnen i ca.5 minutter på 210 grader med grill eller ekstra ovenvarme.

De bliver super saftige og smager kanon med dippen til.


Pulled Pork Burrito
Pulled Pork Burrito
Pulled Pork Burrito
Pulled Pork Burrito
Pulled Pork Burrito

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.