Ricotta Rigatoni

Ricotta Rigatoni

Opskrift

  • 300 gram ragatoni pasta
  • 600 gram kyllingfilet
  • 1 pakke bacon
  • 2 håndfulde cherrytomater
  • 250 gram ricotta
  • 2 fed hvidløg
  • 2 skalotteløg
  • 75 gram rucola
  • 4 spsk friskrevet parmesan
  • 1/2 citron

– til 4 personer


Rigatoni er storebror til pasta penne.

Denne pasta kommer oprindelig fra det sydlige Italien og er meget populær på Sicilien.

Bacon steges på panden, og sættes til side.

Kyllingen krydres med salt og pepper, og steges på panden.

Pastaen koges efter anvisning på pakken.

Skyl tomater og rucolasalat og skær tomaterne i halve.

Hak hvidløget og dine skalotteløg fint og sauter det sammen med tomaterne i lidt olivenolie på en pande.

Efter 2-3 minutter blandes ricottaen i – tilsæt 5 spks kogevand fra pastaen. Smag til med salt og peber.

Pastaen vendes med saucen på panden og kort inden servering tilsættes rucolasalaten.

Den må kun lige vendes i retten, da den ellers bliver blød og kedelig.

Bacon skæres groft, og tilsættes også.

Kyllingen skæres i skiver og fordeles ved siden af pastaen på tallerkenen.

Server med et mix af friskrevet parmesan og citronskal.

Ricotta Rigatoni
Ricotta Rigatoni
Ricotta Rigatoni
Ricotta Rigatoni
Ricotta Rigatoni
Ricotta Rigatoni

Skriv et svar