Avocado,  Hverdag,  Pasta

Seaside Pastasalat

Seaside Pastasalat

Opskrift

  • 250 g spaghetti eller anden pasta
  • 1 pk røget laks
  • 170 gram krebsehaler
  • 300 gram edamamebønner
  • 1 citron, lidt saft og lidt skal
  • 4 spsk pikant flødeost
  • 2 små snack agurker
  • 1 stor buket bredbladet persille
  • 2 stk avocado
  • salt og peber

– til 4 personer


En frisk ret til en lækker sommerfrokost serveret med et glas kold hvidvin.

Kog pastaen og når den er færdig skylles den med kold vand.

Pastaen kommes i en skål og flødeosten vendes heri.

Krebsehalerne drænes godt og kommes i en skål.

Edamamebønnerne kommes i kogt vand evt. en cooker i 3 minutter og pilles. Hak persillen, aguark og avocado og vend det sammen med  laks samt krebsehalerne i pastaen. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.

Retten spises lunken eller kold.

Serveres med et koldt glas hvidvin.

Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat
Seaside Pastasalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *