Pasta

Spaghetti bolognese

SPAGHETTI BOLOGNESE

Opskrift til 6-8 personer


  • 500 gram oksekød
  • 150 gram bacontern
  • 2 løg
  • 3 hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 selleri
  • 4 timian stilke
  • 2 laurbærblade
  • 1 dl rødvin
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk balsamico eddike

Tilbehør:

  • Spaghetti
  • Frisk basilikum
  • Parmesan ost

SPAGHETTI BOLOGNESE

Start med at stege din bacon i lidt olivenolie.

Kom hakket løg, hvidløg, gulerødder, selleri og timian i gryden og steg det under omrøring, til grøntsagerne er bløde.

Tilsæt kødet og brun det, hæld rødvinen ved og lad det koge ind uden låg.
Tilsæt balsamico, hakkede tomater, sukker og laurbærblade.

Læg låg på og lad det simre i en 1-2 timer ved lav varme.

Rør rundt hver 1/2 time.

Smag til med salt og peber.

Kog spaghetti.

Server spaghettien med bolognese, friskrevet parmesanost og basilikum.

TIKTOK

https://vm.tiktok.com/ZMYxvw1qF/


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *