Spagetti bolognese

SPAGETTI BOLOGNESE

Opskrift til 8 personer


  • 500 gram oksekød
  • 150 gram bacon
  • 2 løg
  • 3 hvidløg
  • 4 timian stilke
  • 1 dl rødvin
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk balsamico eddike

Tilbehør:

  • Spagetti
  • Frisk basilikum
  • Parmesan ost

SPAGETTI BOLOGNESE

Start med at skære din bacon i tern, herefter steges det i olivenolie. Tag baconen op og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Kom hakket løg, hvidløg og timian i gryden med lidt af baconfedtet og steg det under omrøring, til løgene er bløde.

Tilsæt kødet og brun det, hæld rødvinen ved og lad det koge ind uden låg. Tilsæt balsamico, hakkede tomater og sukker. Kom sin bacon tilbage i gryden.

Læg låg på og lad det simre i en 1-2 timer ved lav varme.

Rør rundt hver 1/2 time.

Hvis saucen er for tynd, så tag låget af når du skal koge spagetti og kog den op således væsken reduceres.

Smag til med salt og peber.

Kog spaghetti.

Server spagettien med bolognese, friskrevet parmesanost og hakket basilikum.


SPAGETTI BOLOGNESE
SPAGETTI BOLOGNESE
SPAGETTI BOLOGNESE

Skriv et svar