Hverdag

Spaghetti i tomatflødesauce med burrata

Spaghetti i tomatflødesauce med burrata

RETTEN ER LAVET MED HENBLIK PÅ AT UNDGÅ MADSPILD

Opskrift til 4 personer:

  • Pizzasauce
  • 2 rødløg
  • 15 cherrytomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1/2 tsk sukker
  • 1/4 fløde
  • 1 burrata
  • Basilikum
  • Spaghetti

Når jeg laver pizzasauce, er der som regel altid en god portion til overs som jeg fryser ned til brug for en tomatsauce.

Denne rest tages op og sammen med fløden bringes det i kog.

Kom tomatpasta og lidt sukker i.

Smag til med salt og peber og lad det stå at simre.

Mens spaghettien koger kommer du rødløg skåret i både og hele cherrytomater på en pande med lidt oile på mellem varme.

Det er vigtigt spaghettien tages af al dente, da den koger lidt videre efter saucen kommes på.

Når du har blandet saucen med spaghettien, pyntes retter med løg, cherrytomater, basilikum og burrata.

Lidt olivenolie, salt og peber til sidst.

🤤


En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.