Hverdag

Stegte ris med kylling

Stegte ris med kylling

Opskrift

  • 250 gram kogte ris
  • 400 gram kylling
  • 1 tsk karry
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 porre
  • 1/2 løg
  • 2 æg
  • 2 spsk soyasovs
  • Ca. 1/2 dl olie
  • Lidt persille til pynt

En utrolig let ret og yderst velsmagende.

Start med at koge dine ris.

Skær kylling ud i tern og krydre det med karry og salt. Steg det på en pande med lidt olie.

Tag kyllingen af panden.

Steg ris med en masse olie. De skal have 5 til 10 minutter på høj varme.

Tilsæt løg, porrer og peberfrugt og steg til grøntsagerne bliver bløde.

Riv dine gulerødder groft og kom det i retten. Nu tilsætter du også soyasovsen.

Pisk dine æg med en gaffel.

Lav et hul i midten af gryden og tilsæt æg lidt efter lidt.

Pisk æggene med en grydeske, og vend det sammen med retten.

Kom kyllingen ned til risene, og lad retten stå og små simre i 5 minutters tid, og smag til med salt.

Pynt evt. med lidt persille.


Stegte ris med kylling
Stegte ris med kylling
Stegte ris med kylling
Stegte ris med kylling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *