Skær bund og top af citrongræs stængerne. Snit dem herefter fint sammen med løg, hvidløg og chili.
Tilføj karry og gurkemeje og rør det hele rundt.
Det hele kan evt. blendes til en pure hvis man ønsker en mere glat sauce.
Skær kyllingerne i små stykker og steg dem til de har fået farve. Tilsæt krydderiblandingen, og lad det stege ved middel varme i 5 min. Rør rundt undervejs.
Tilsæt hønsebouillon og kokosmælk sammen med revet citronskal og limeskal – limesaften kommer du også i. Det skal nu op og koge og herefter simre i 15-20 min.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.