Hverdag

Thaikylling citrus

Thaikylling citrus

Opskrift:

  • 1 stort løg
  • 1 hvidløg
  • 1 rød chili
  • 3 stænger citrongræs
  • 1/2 tsk revet ingefær
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk karry
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl hønsebouillon
  • 1 lime
  • 1 citron
  • 1 bundt koriander
  • 600 gram kyllinge filet

– til 4 personer


Skær bund og top af citrongræs stængerne. Snit dem herefter fint sammen med løg, hvidløg og chili.

Tilføj karry og gurkemeje og rør det hele rundt.

Det hele kan evt. blendes til en pure hvis man ønsker en mere glat sauce.

Skær kyllingerne i små stykker og steg dem til de har fået farve. Tilsæt krydderiblandingen, og lad det stege ved middel varme i 5 min. Rør rundt undervejs.

Tilsæt hønsebouillon og kokosmælk sammen med revet citronskal og limeskal – limesaften kommer du også i. Det skal nu op og koge og herefter simre i 15-20 min.

Passer perfekt med at dine ris nu sættes over.

Hak koriander og pynt med det til sidst.

Skøn thaikylling citrus ret.

Thaikylling citrus
Thaikylling citrus
Thaikylling citrus
Thaikylling citrus
Thaikylling citrus
Thaikylling citrus
Thaikylling citrus
Thaikylling citrus

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *