Hverdag

Thaisuppe

Thaisuppe

Opskrift:

  • 450 gram kyllingebryst
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 10 cherrytomater, i halve
  • 3/4 rød peberfrugt, i strimler
  • 2 citrongræs stænger
  • 1 tsk. Revet ingefær
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 rød chili
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 tsk soja
  • 1 liter hønseboullion
  • 100 gram nudler
Pynt
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 3 forårsløg i tynde skiver

Skær kyllingebryst i mundrette stykker og sauter dem hurtigt i en sauterpande med olie.

Tag kyllingestykkerne op og læg dem på en tallerken.

Sauter løg, hvidløg, ingefær, gurkemeje og rød pepper. Ca. 2 minutter, herefter hæld hønsebouillon.

Skru ned for varmen og kom kyllingestykkerne i.

Skær enderne af citrongræs og halver dem. Mas dem, så de lige bliver lidt kvast – tilsæt dem i retten sammen med kokosmælk og soja.

Tilsæt nudler

Lad det simre i 15 minutter.

5 minutter inden servering tilsættes tomater, og retten smages til.

Serveres i dybe tallerkener toppet med frisk koriander, friske chili, og forårsløg.

Husk – citrongræs skal ikke spises, de er kun tilsat for at give smag til suppen

Thaisuppe
Thaisuppe
Thaisuppe
Thaisuppe
Thaisuppe
Thaisuppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *