Avocado,  Hverdag

Tunsalat med æg

Tunsalat med æg

Opskrift

  • 1 dåse tun i olie
  • 3 æg
  • 1 hjertesalat
  • 10 cherrytomater
  • 1 avocado
  • 50 gram bønner
  • 1 lille rødløg
Dressing
  • 1/2 spsk Dijon sennep
  • 3 spsk creme fraiche
  • 1/2 citron

– til 2 personer


Lav dressingen ved at komme Dijon sennep og creme fraiche i en skål og herefter river du lidt citronskal i. Det røres rundt og der smages til med salt til sidst.

Salaten hakkes og kommes i en ny skål, hertil halve cherrytomater og halve løgringe.

Dressingen vendes i salaten.

Dine æg koges i 7,5 min.

Samtidig kommes bønner i kogende vand, og tages op når dine æg er færdig.

Jeg foreslår det serveres som på billedet, med lidt frisk kværnet pebet på.

Tunsalat med æg
Tunsalat med æg
Tunsalat med æg
Tunsalat med æg
Tunsalat med æg
Tunsalat med æg
Tunsalat med æg
Tunsalat med æg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.