Lav dressingen ved at komme Dijon sennep og creme fraiche i en skål og herefter river du lidt citronskal i. Det røres rundt og der smages til med salt til sidst.
Salaten hakkes og kommes i en ny skål, hertil halve cherrytomater og halve løgringe.
Dressingen vendes i salaten.
Dine æg koges i 7,5 min.
Samtidig kommes bønner i kogende vand, og tages op når dine æg er færdig.
Jeg foreslår det serveres som på billedet, med lidt frisk kværnet pebet på.
Tunsalat med ægTunsalat med ægTunsalat med ægTunsalat med æg
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.