Ungarnsk Gullaschsuppe

Ungarnsk Gullaschsuppe

🇭🇺

Opskrift

  • 900 gram gullasch tern
  • 1 kg kartofler
  • 2 store løg
  • 5 fed hvidløg
  • 3 spsk. mild paprika
  • 1 lille ds. tomatkoncentrat (70 g)
  • 2 ds. hakkede tomater
  • 1 1/2 liter vand
  • 1/2 oksebouillon
  • 6 laurbærblade
  • 2 søde zanetti peberfrugt
  • 4 store gulerødder
  • Evt. creme fraiche og persille

– til 8 personer (God ret til fryseren)


Ungarnsk Gullaschsuppe

Brun dit kød i en stor gryde med lidt olie. Tag det herefter op af gryden og i en skål.

Hak hvidløg, løg og chili, og sauter det i gryden med lidt olie.

Tilsæt herefter paprika og lad det trække 1 minuts tid. Så kommer du tomatkoncentrat, hakkede tomater, okseboulion, vand og laurbærblade i.

Lad det koge op, kom dit kød i og så skal der låg hvorefter retten simre så længe som muligt.

Minimum 3 timer – min ret fik 5 timer og kødet var rigtig mørt.

Gulerødder, kartofler og peberfrugt ordnes, skæres i tern og tilsættes 1,5 time før servering.

Smag til med salt og peber og server det med en klat creme fraiche og lidt persille på toppen.

Ungarnsk Gullaschsuppe
Ungarnsk Gullaschsuppe
Ungarnsk Gullaschsuppe
Ungarnsk Gullaschsuppe
Ungarnsk Gullaschsuppe
Ungarnsk Gullaschsuppe

Skriv et svar