Alle ingredienserne røres sammen i en skål med gaffel. Form kødbollerne til ca. 12 boller
Karrysaucen
Smelt smøret ved svag varme i en gryde sammen med karry.Drys mel i og pisk sammen.Langsomt piskes bouillon i til der ikke længere er klumper i melen.Kog saucen op og tilsæt den resterende grøntsags bouillon, kokosmæl og mælk til saucen har den rette konsistens.
Til sidst hældes fløden i og der smages til med salt og peber.
Kødbollerne kommes direkte i saucen, så står de og småkoger med låg på i 15 minutter.Serveres med ris og pyntes evt. med persille eller koriander. Men smager nu også dejlig uden pynt.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.