Hverdag

Boller i Karry med kokosmælk

Boller i Karry med kokosmælk

Opskrift

Kødboller
  • 400 gram svinekød
  • 1 lille fint hakket løg
  • 1 lille hvidløg
  • 3 spsk havregryn
  • 1/2 tsk salt
  • 1 æg
  • 2 spsk mel
  • 1/2 dl mælk
  • En smule friskkværnet peber
Karrysaucen
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk mel
  • 3 tsk karry – 3 tsk madraskarry
  • 1/4 piskefløde
  • 400 ml kokosmælk
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl mælk
  • salt og peber
Kødbollerne

Alle ingredienserne røres sammen i en skål med gaffel. Form kødbollerne til ca. 12 boller

Karrysaucen

Smelt smøret ved svag varme i en gryde sammen med karry.Drys mel i og pisk sammen.Langsomt piskes bouillon i til der ikke længere er klumper i melen.Kog saucen op og tilsæt den resterende grøntsags bouillon, kokosmæl og mælk til saucen har den rette konsistens.

Til sidst hældes fløden i og der smages til med salt og peber.

Kødbollerne kommes direkte i saucen, så står de og småkoger med låg på i 15 minutter.Serveres med ris og pyntes evt. med persille eller koriander. Men smager nu også dejlig uden pynt.

Boller i Karry med kokosmælk
Boller i Karry med kokosmælk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *